Tervetuloa mukaan tekemään Alku-Talkoofestivaalia!

Alku talkoo festivaali Salo 2016Alku –talkoofestivaali saapuu elokuussa Saloon. Tee se itse -festivaali on ruokaa, oppimista ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia, kirpputoreja, musiikkia, esityksiä,  lukemattomia työpajoja sekä iloista yhdessäoloa neljän päivän ajan.

Alku-talkoofestivaalin lanseeraustilaisuus järjestetään perjantaina 15.4.2016 klo 14.10 ja klo 16.50 nuorisotalo Steissillä Salon kaupungin järjestämän Haku päällä-tapahtuman yhteydessä. Tilaisuudessa kerrotaan lisää Alku-talkoofestivaalista ja siellä on mahdollisuus liittyä mukaan tapahtuman tekijäryhmään. Jokainen kynnelle kykenevä on tervetullut osallistumaan Alku –festivaalien tekemiseen. Tekijät voivat osallistua koko tapahtuman järjestämiseen ilman mitään aikaisempaa kokemusta. Kutsumme sinut tuomaan omaa sisältöä osaksi tapahtumaa olit sitten kansalainen, yritys tai yhdistys.

Alku on Suomea kiertävä festivaali, joka kerää ihmiset yhteen ratkaisemaan paikallisia ongelmia, oppimaan uusia asioita ja nauttimaan toistensa seurasta ja festivaalin ohjelmasta. Päiväsaikaan tapahtuma keskittyy aikaansaaviin työpajoihin ja yhdessä tekemiseen. Illalla tunnelma nousee kattoon kun päivän aikana tehtyä työtä juhlistetaan musiikin ja kulttuurin säestämänä. Alku-Talkoofestivaali järjestetään Salossa  Rautatieaseman kupeessa elokuun loppupuolella 18-21.8.2016.

Festivaalin tarkoituksena on koota iso määrä toimijoita Saloon ratkaisemaan Salon ja sen lähialueiden ongelmia määrätietoisesti. Yrittäjyys, työttömyys, uudet liiketoimintamahdollisuudet, hyvinvointi, kulttuuri ja paikallisten resurssien optimaalinen hyötykäyttö ovat tapahtuman kärkiteemoja. Alku-talkoofestivaali on loistava mahdollisuus verkostoitua, oppia uusia asioita ja löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä pitää hauskaa.

Tule mukaan talkootyöhön tai suunnitelemaan ja järjestämään festivaalia tai tuo oma työpaja, esitys tai muu idea/osaaminen mukaan tapahtumaan!

Lisätietoja

Jon Sundell, järjestäjä       044 593 3888

Juuso Jokiniemi, järjestäjä    050 521 8908

info@alkufestival.org

www.alkufestival.org