Polkuja kohtuuteen 3 kaikille avoin kohtuuswebinaari 2.-3.2020

Villissä kokoontuva Salon Tasauskohtuuspaja täyttää 10 vuotta ja järjestää sarjan mielenkiintoisia tilaisuuksia ensi torstaista 1.10. alkaen, muutamia livenä ja muutamia webinaarina. Webinaarit lähetetään kulttuuritalo Villistä:

Kirjailijavieraana Pauliina Kainulainen Salon pääkirjastossa (lehtialue) to 1.10. klo 17–19. Järj. Salon Tasauskohtuuspaja ja Salon kaupunginkirjasto.

Webinaarit ovat nähtävillä YouTubessa ja keskusteluun voi osallistua chat-palstalla: https://www.youtube.com/channel/UCuQ6penelY4B5C_VBcHkqtQ

(S)low- tech – Kannanotto taiteen kautta -webinaari pe 2.10. klo 13.30–15. Kuvataiteilija Simon Gripenberg kertoo miksi hitaus ja yksinkertaisuus ovat hänelle tärkeitä käsitteitä.

Polkuja kohtuuteen 3 webinaari 2.-3.10. perjantaina klo 15.30–20 ja lauantaina klo 9.30-15.45. Ajankohtaispaneleissa mukana mm. Saara Kankaanrinta, Risto Isomäki, Naim Panahi, Timo Järvensivu ja Pauliina Kainulainen. Webinaari lähetetään kulttuuritalo Villistä.

Suon itku, suden huuto Teijon Kansallispuiston Punassuolla 4.10. klo 16. Laulaja ja kansanmuusikko Noora Kauppilan esitys. Tilaisuus Teijon kansallispuiston Punassuolla alkaa parkkipaikalla, Leppäkorventie 585, klo 16 #Suomanifestin puheenvuorolla, jonka jälkeen lyhyt kävely suolle.

Pölyttäjät ahdingossa Salon kansalaisopiston auditoriossa ma 5.10. klo 18–20. Yleisöilta niittylajien suojelemisesta ja pölyttäjien tarpeista sekä perhosniittyjen perustamisesta. Tilaisuus on ilmainen, mutta siihen pitää ilmoittautua etukäteen

Tarkemmat ohjelmatiedot ja etäyhteyslinkit: http://www.tasauskohtuuspaja.net/