Katastrofiklubi Live Stream Villistä 26.6.2020 klo 20

Katastrofiklubi livestream tällä viikolla poikkeuksellisesti jo perjantaina 26.6 totuttuun aikaan klo 20-21. Lavalla nähdään impron monitaso-ottelijat Mikko “Mikis” Jaakkola, Lisa ” Tipsu” Markula sekä Marjukka “Marjukka” Paajolahti-Halme. Illan juontaa ja varoittavan esimerkkinä toimii the one and only Mia “Mamma-Mia” Kuisma. Luvassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, hulvatonta ja posketonta huumoria sekä yllätysmomenttina “The special guest star”, josta emme hihku etukäteistietoa!!!!!

Pistä päivämäärä ja alkamisaika jo ylös allakkaan tai älykännykkään muistuttamaan ja liity Livestreamiin osoitteessa https://www.facebook.com/salo.livestream.7 …….mutta vasta perjantaina.

Voit myös jo toivoa suosikki improleikkiäsi, saattaa olla että juurikin se nähdään livevetona perjantaina

Yhteistyössä mukana Salon kaupungin kulttuuripalvelut !