Pro Viljavarasto Mitä siellä oikein puuhataan? Tervetuloa infotilaisuuteen ma 4.7. klo 17

Kiinnostaako vanhan maamerkin kohtalo Salon keskustassa? Mikä ihmeen Pro Viljavarasto? Mitä siellä oikein puuhataan? Ihmetys pois!

Toivotamme kaikki aiheesta kiinnostuneet tervetulleeksi avoimeen infotilaisuuteen maanantaina 4.7. klo 17-20. Paikkana on Kulttuuritalo Villi osoitteessa Vähäsillankatu 9, Salo. Mikä sen osuvampi paikka, sillä Villi on viljavaraston hengenheimolainen. Moni muistaa sen ehkä paremmin vanhan kaupungintalon entisenä ruokalana.

Paikalla tilaisuudessa on yhdistyksen jäseniä kertomassa, missä mennään, mitä seuraavaksi ja miten kuka tahansa voi osallistua hankkeeseen. Tule ihmeessä paikalle kuulemaan lisää ja ehkä innostut itsekin mukaan pelastustalkoisiin!

Tehdään yhdessä Salosta entistä parempi paikka!

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan facebookin kautta, klikkaa tästä.

Pro Viljavarasto kotisivut, klikkaa tästä.