Salon kaupunki aikoo luopua entisen ruokalan purkamisesta

Salon vanha ruokalarakennus saa sittenkin jäädä paikoilleen.

Salon Seudun Sanomat 10.4.2014 14:37:36

Salon kaupunki aikoo luopua entisen ruokalarakennuksen purkamisesta ja luovuttaa talon Pro Rantakivet ry:n käyttöön. Kaupunginjohtaja Antti Rantakokko esittää asiaa ensi maanantaina kokoontuvalle kaupunginhallitukselle.

Pro Rantakivet on anonut ruokalarakennusta omaan käyttöönsä jo pidempään, mutta kaupunki on pitänyt kiinni purkupäätöksestään.

Käänne tapahtui viime viikolla, kun asiasta järjestettiin neuvottelu. Pro Rantakivet päätti samana iltana kevätkokouksessaan, että se vastaa rakennuksen remontti- ja käyttökustannuksista sekä kunnossapidosta.

– Lähtökohtana on koko ajan ollut, ettei kaupunki halua kuluttaa rahaa siihen. Jos yhdistys haluaa vastuun rakennuksesta, sillä perusteella voidaan jatkaa, kaupunginjohtaja Antti Rantakokko perustelee esitystään.