Kulttuuritalo Villi

Tule mukaan kulttuuritalo Villin elämään!

Salon kaupunginvaltuusto päätti 8.9.2014 yksimielisesti luovuttaa vanhan ruokalarakennuksen kulttuurikäyttöön Pro Rantakivet ry:lle ja kumota rakennuksen purkupäätöksen. Talosta allekirjoitettiin 30 vuoden vuokrasopimus 23.10.2014.

Ensimmäisenä projektina taloon saatiin sähköt marraskuussa 2014. Talon joenrannan puoleisessa päädyssä olevat pönttöuunit korjattiin talkootyönä ja saatiin käyttökuntoon. Vesi kytkettiin toukokuussa 2015 ja kaukolämpö lokakuun puolivälissä.

Saimme maaliskuussa 2015 apurahan Juha Punta-säätiöltä talon ulkomaalaukseen, josta suuri kiitos! Koko kesä tehtiin pohjatöitä ja kun syksy onneksi näytti aurinkoista puoltaan, saimme talon myös maalattua kahteen kertaan.

Pro Rantakivet emännöi ja isännöi kulttuuritalo Villiä (Vähäsillankatu 9, Salo). Se on kaupunkilaisten olohuone ja kohtaamispaikka. Talon suojiin ovat tervetulleita kaiken ikäiset kaupunkilaiset, lapsista senioreihin. Kokoamme erilaiset kulttuurin harrastajat ja ammattilaiset sekä yhdistykset saman katon alle.

Villissä voi työllistyä, ylläpitää ja kehittää työkykyä esimerkiksi osallistumalla erilaisiin talkoisiin ja projekteihin.

Villin tila muuntautuu moneksi. Se sopii pienimuotoiselle teatteri-, runo- sekä musiikkiesityksille, työpajoille, harrastuspiireille ja näyttelyille. Villiä voit vuokrata myös perhejuhliin sekä kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin.

vuokraa-villi

tilavuokrat

 

Varaukset:

pj. Martti Halme                    puh. 045 1170 450                                             marahalme@gmail.com

rahastonhoitaja Terhi Alm      puh. 050 460 4762                                   terhi.alm@gmail.com

Villistä löytyy astiastot 80 hengelle, tarjoiluastioita sekä astianpesukone. Pöytäliinat ja mahdolliset koristeet asiakas tuo itse.

astiat

kimarauusi