Tapahtumia Toimintaa

————————————-

————————————

HEIJASTUKSIA MAAILMASTA- TEPPO RINNE

Avoinna: ti-pe klo 14-18 ja la-su klo 11-17
maanantaisin suljettu ! Vapaa pääsy!

——————————————————————————————————————

VILLI TAITEIDEN YÄ TO 2.9.2021

Taiteiden Yänä 2.9. Villissä on avoinna viimeistä päivää klo 14–20 J. O. Mallanderin näyttely ”Kultainen Aalto-Toinen Kattaus” Keskiössä on 1970-luvun vaihtoehtokulttuurin valokuvat. J.O. Mallander on itse paikalla esittelemässä näyttelyä klo 15.30–19.00 

Piazza Brass kvintetti esiintyy Villin pihapiirissä ja vetää setin klo 18 ja 19. Salolaisella puhallinorkesteri Piazza Brassilla ja VPK:n soittokunnalla on mittava historia, joka alkaa jo vuodesta 1906. Orkesteri on erittäin aktiivinen ja esiintymisiä on vuosittain runsaasti. Villissä esiintyvä kvintetti on yksi orkesterin kokoonpanoista. Kuulemme tällä kertaa mm. Duke Ellingtonin ja Beatlesin musiikkia sekä ihan perinteistä puhallinmusiikkia.

inspirations

runoryhmä

 

jäsenkirje

runoryhmä

runoryhmä

Curry House

runoryhmä

runoryhmä

 

runoryhmä

jmyyjäiset2017

 

runoryhmä

joulumyyjäiset2017

 

Runo&Valta

Mallander juliste

Perttelin Taideseuran näyttely

runotapahtuma

runoryhmä

runoryhmäValon ja Varjon Villi j

Tietokirjailija Olli Tammilehto Villissä 20.6.2017 klo 18

Kesäinen keskustelu yhteiskunnallisista muutoksista tiistaina 20.6.2017

Tietokirjailija Olli Tammilehdolta on ilmestynyt kirja “Tuhokehitys poikki – Yhteiskunnan olomuodon muutos”. Siinä kartoitetaan mahdollisuuksia saada aikaan yhteiskunnallinen muutos, jolla estettäisiin ilmastokatastrofia, ekologista tuhoa ja ydinsotaa. Muutoksen pitäisi olla tarpeeksi syvällekäyvä ja nopea. Tällaisia siirtymiä on tapahtunut ennenkin, joten se olisi nytkin mahdollinen, tilanne ei ole toivoton.
Keskustelemme kirjailijan kanssa näistä aiheista.

Aika: tiistai 20.6. klo 18
Paikka: Kulttuuritalo Villi
Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen – Tervetuloa!
Järj.
Salon Tasauskohtuuspaja ja Pro Rantakivet ry

pitsi

juliste_SAHKOINEN

uusi juliste

runoryhmä

Näyttelyn aukioloajat:
lauantai ja sunnuntai kello 10:00 – 14:00
tiistaista perjantaihin kello 13:00 – 19:00
maanantaisin suljettu

Linkki Salon Seudun Sanomat kulttuurisivun juttuun  15.1.2017 

tekijat-ja-tyo-juliste

runot

joulumyyjäiset2016

15027744_359127951088409_6700836935745051854_n

timo-a

Runo&Matkakasillatekijat

Käsillätekijät 18.-21.8.2016 klo12-18

 

arja-pykari-nayttely

joulumyyjäiset

villi syksy

 

Kiinnostaako vanhan maamerkin kohtalo Salon keskustassa? Mikä ihmeen Pro Viljavarasto? Mitä siellä oikein puuhataan? Ihmetys pois!

Toivotamme kaikki aiheesta kiinnostuneet tervetulleeksi avoimeen infotilaisuuteen maanantaina 4.7. klo 17-20. Paikkana on Kulttuuritalo Villi osoitteessa Vähäsillankatu 9, Salo. Mikä sen osuvampi paikka, sillä Villi on viljavaraston hengenheimolainen. Moni muistaa sen ehkä paremmin vanhan kaupungintalon entisenä ruokalana.

Paikalla tilaisuudessa on yhdistyksen jäseniä kertomassa, missä mennään, mitä seuraavaksi ja miten kuka tahansa voi osallistua hankkeeseen. Tule ihmeessä paikalle kuulemaan lisää ja ehkä innostut itsekin mukaan pelastustalkoisiin!

Tehdään yhdessä Salosta entistä parempi paikka!

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan facebookin kautta, klikkaa tästä.

Pro Viljavarasto kotisivut, klikkaa tästä.

 

Taidenäyttely Villi Mieli

POP UP VILLI

Pro Rantakivet kutsuu sinut nauttimaan Ravintolapäivänä 21.5.16 maukkaita dumplingseja Kulttuuritalo Villiin (vanhan kaupungintalon entiseen ruokalaan).

Tarjolla liha- ja kasvisdumplingseja seesami-inkivääridipillä. Annokseen kuuluu myös salaatti ja hinta on 10 €/annos (vain käteismaksu).

Annokset ovat maidottomia ja munattomia.

TERVETULOA!         facebook tapahtumaan tästä!

Itämeri ja meTalous ja tulevaisuus

Alku talkoo festivaali Salo 2016Alku –talkoofestivaali saapuu elokuussa Saloon. Tee se itse -festivaali on ruokaa, oppimista ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia, kirpputoreja, musiikkia, esityksiä,  lukemattomia työpajoja sekä iloista yhdessäoloa neljän päivän ajan.

Alku-talkoofestivaalin lanseeraustilaisuus järjestetään perjantaina 15.4.2016 klo 14.10 ja klo 16.50 nuorisotalo Steissillä Salon kaupungin järjestämän Haku päällä-tapahtuman yhteydessä. Tilaisuudessa kerrotaan lisää Alku-talkoofestivaalista ja siellä on mahdollisuus liittyä mukaan tapahtuman tekijäryhmään. Jokainen kynnelle kykenevä on tervetullut osallistumaan Alku –festivaalien tekemiseen. Tekijät voivat osallistua koko tapahtuman järjestämiseen ilman mitään aikaisempaa kokemusta. Kutsumme sinut tuomaan omaa sisältöä osaksi tapahtumaa olit sitten kansalainen, yritys tai yhdistys.

Alku on Suomea kiertävä festivaali, joka kerää ihmiset yhteen ratkaisemaan paikallisia ongelmia, oppimaan uusia asioita ja nauttimaan toistensa seurasta ja festivaalin ohjelmasta. Päiväsaikaan tapahtuma keskittyy aikaansaaviin työpajoihin ja yhdessä tekemiseen. Illalla tunnelma nousee kattoon kun päivän aikana tehtyä työtä juhlistetaan musiikin ja kulttuurin säestämänä. Alku-Talkoofestivaali järjestetään Salossa  Rautatieaseman kupeessa elokuun loppupuolella 18-21.8.2016.

Festivaalin tarkoituksena on koota iso määrä toimijoita Saloon ratkaisemaan Salon ja sen lähialueiden ongelmia määrätietoisesti. Yrittäjyys, työttömyys, uudet liiketoimintamahdollisuudet, hyvinvointi, kulttuuri ja paikallisten resurssien optimaalinen hyötykäyttö ovat tapahtuman kärkiteemoja. Alku-talkoofestivaali on loistava mahdollisuus verkostoitua, oppia uusia asioita ja löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä pitää hauskaa.

Tule mukaan talkootyöhön tai suunnitelemaan ja järjestämään festivaalia tai tuo oma työpaja, esitys tai muu idea/osaaminen mukaan tapahtumaan!

Lisätietoja

Jon Sundell, järjestäjä       044 593 3888

Juuso Jokiniemi, järjestäjä    050 521 8908

info@alkufestival.org

www.alkufestival.org

kaupunkiviljely

 

Espanjalaiset AMK vaihto-oppilaat järjestävät Villissä ravintolapäivän tapahtuman.

Vida Rest Banner

 

 

itämeri

Tommi Micklin muistonäyttely mainos-1

eettistä elektroniikkaa

joulumyyjäisetTarvikkeita ja talkooapua Villiin !

Kevät ja remonttikelit lähestyvät. Talven aikana taloon on saatu kytkettyä uudelleen sähköt, vesi- ja lämmitysasiat ovat työn alla. Vanhat pönttöuunit on kunnostettu ja mikäli joltain löytyy ylimääräistä polttopuuta, otamme sitä kiitollisuudella vastaan. Keittiöstä puuttuu kylmälaitteet, joten jääkaappi/kylmiö sekä pakastin olisivat tarpeen. WC-pönttöjä tarvitaan 5 kpl, mielellään sen ikäisiä etteivät kuluta vettä mahdottomasti. (kaksoishuuhtelumahdollisuus?) Mikäli haluat osallistua talkoisiin tai lahjoittaa jotain, otathan yhteyttä hallituksen jäseniin. Kiitos jo etukäteen!